Error when use Faceted Search webpart 3.0

Jun 19, 2009 at 8:03 AM

I deployed the Faceted Search webpart 3.0 in my portal site.

When I search in Advance Search page, if I select a scope except "all site" , the result page will show errors : [ No scope named "0" could be found. ]. But it's ok when select scope and search from the search center.

Can anyone know how to solve the problem?

--------------------------------------------------------------------------------

The detail error message is:

No scope named "0" could be found.

Stack Trace:

[ KeyNotFoundException: No scope named "0" could be found. ]

    Microsoft.Office.Server.Search.Administration.ScopeCollection.get_Item(Int32 id) +242

    Microsoft.SharePoint.Portal.ExtendedSearch.Common.<>c_DisplayClass2.<get_CachedScopes>b__0() +189

    Microsoft.SharePoint.SPSecurity.CodeToRunElevatedWrapper(Object state) +70

Jun 19, 2009 at 6:27 PM

What environment are you running? (OS, SQL...)

 

Jun 22, 2009 at 2:23 AM

The environment is :

Windows Server 2003, sql server 2005, MOSS SP1, .NET Framework 3.5 sp1.

Jun 22, 2009 at 5:47 PM

Thanks. We haven't deployed Faceted Search yet and I am trying to gather more info on it and any potential issues before doing so. I hope you get a solution soon.

Coordinator
Jun 25, 2009 at 2:07 AM

Please promote this as an Issue and include repro steps. Please attach list of settings for the Search Facets web part.

Jul 6, 2009 at 5:56 PM

Does anyone know what the status of this error is?